Your search returned 258 results. Subscribe to this search

|
221. Buletin i fakultetit filozofik XXIV-1994

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës - Fakulteti Filozofik 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 BULETIN 1996] (1).

222. E drejta trashëgimore

by Podvorica, Hamdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti Dardania 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.65 PODVORICA 2006] (1).

223. E drejta - Law

Edition: 1-4/2009Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fakulteti Juridik i Prishtinës 2019Other title: Revistë për çështje juridike dhe shoqërore.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/2 34 E DREJTA 2009] (1).

224. On eliminating Dogmatism and formalism and establishing Juche in Ideological work

by Sung, Kim Il.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pyongyang, Korea Foreign Languages Publishing House 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/2 821.531 SUNG 1973] (1).

225. Business law

by A. Anderson, Ronald | Fox, Ivan | P. Twomey, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Dallas South-western publishing co. 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 ANDERSON 1987] (1).

226. Kim il sung

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Korea Foreign languages publishing house 1974Other title: The us imperialist army of aggression must unconditionally withdraw from South Korea.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/5 34 SUNG 1974] (1).

227. Gjenocidi i pushtetit serb ndaj shqiptarëve në Kosovë gjatë viteve '90

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2001Other title: Sesion shkencor, Prishtinë, 29 qershor 2000.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.485 GJENOCIDI 2001] (1).

228. Vepra 2

by Zajmi, Gazmend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2001Other title: Botime të Veçanta XXXV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë ; Libri 10.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 061.12 ZAJMI 2001] (1).

229. Ndarja administrativo-territoriale e Kosovës 1944-2010

by Osmani, Jusuf | Manaj, Ramë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2014Other title: Administrative and territorial division of Kosovo 1944-2010.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.15 OSMANI 2014] (1).

230. E drejta familjare

by Podvorica, Hamdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347. 6 (075.8) PODVORICA 2006] (1).

231. Taktika Kriminalistike

by Latifi, Vesel | Muharremi, Driton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 LATIFI 2016] (1).

232. Basic Community Laws

by Weatherill, Stephen.

Edition: Seventh EditionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Oxford 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 WEATHERILL 1999] (1).

233. Rform and Change in the Arab World COnference Proceedings

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Jordan Konrad Adenauer 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 320.956 2005] (1).

234. Kriminalisticke teme Casopis za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosnem studije

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fakultet za Kriminalistiku 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 434.9 2010] (1).

235. Kriminalisticke teme

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fakultet za kriminalistiku 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.3 KRIMINAL. 2011 NR.1-2] (1).

236. Criminal Justice Issues

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fauclty for criminal justice 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 434.9 KRIMINAL, 2011 NR.5-6] (1).

237. Krimi Kompjuterik

by Vula, Veton G | Ademi, Mensut.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.9 VULA 2018] (1).

238. E drejta biznesore

by Selimi ,Gëzim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Strugë Universiteti ndërkombëtar në Strugë 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.7 SELIMI 2015] (1).

239. Çështje të së drejtës penale në zbatimin praktik

by Lumezi, Nikë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 LUMEZI 2017] (1).

240. Drejtësia ende e paarritshme Raporti vjetor i FDH Kosovë 2015

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fondi për të Drejtën Humanitare Kosovë 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 (047.3 ) DREJTËSIA 2016] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës