Refine your search

Your search returned 25 results. Subscribe to this search

|
1. Thesis Kosova

by Universiteti AAB-Riinvest.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2010Online access: http://aab-edu.net/hulumtimet/revista-thesis/ Open Access Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.001.5] (2).

2. Kriminalisticke teme

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fakultet za kriminalistiku 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.3 KRIMINAL. 2011 NR.1-2] (1).

3. Book of Abstracts: 4th International Conference on Linguistics, Literature and Education

by Alla, Aida (Head of Organizing Committee.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtina Koelgji AAB 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81 BOOK 2019] (1).

4. St. Clemets's messages for ethics, morality and values Svetiklimentovite poraki za etikata, moralot i vrednostite

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Skopje Faculty of Security 2017Other title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 27-246 CONFERENCE 2017] (1).

5. Vite larg shtëpisë

by Kuçi, Rina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Star Graf 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 KUÇI 2017] (1).

6. Albanologji Vellimi II Shekulli i shtetit shqipetar

by Instituti albanologjik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: PrIshtinë Instituti albanologjik 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ALBAN 2012] (2).

7. The Dead Stay Dumb

by Hadley Chase, James.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.111-31 CHASE 1971] (1).

8. Gjurmime albanologjike

by Instituti albanologjik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1981] (1).

9. Aleksander Xhuvani

by Koliqi, Donika.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mëimore 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 KOLIQI 1986] (1).

10. 100-vjetori i shkollës shqipe t♪7 vashave ne Prizren

by Forumi i gruas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Forumi i gruas 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 902 FORUMI 1993] (1).

11. Udhëzues për shpimin e puseve me ballë të plotë në shkëmbinjtë sedimentarë

by Leka,Elmas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nentori 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 622.24 LEKA 1982] (1).

12. Nxënësit e zgjuar dhe talentë

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Autori 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.053.5 BRADA 1996] (1).

13. SME Financing and development in Kosova Promoting economic development through civil society

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 SME 2002] (1).

14. Zhvillimi rural në Kosovë Tryeza e forumit Ndërkombëtar Promovimi i zhvillimit ekonomik nëpermjet shoqërisë civile

by Sadiku,Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.33 SADIKU 2004] (1).

15. Raporti i paralajmerimit të hershëm KOSOVE Janar- Qershor

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë USAID 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.1244 2006] (1).

16. Sistemi i ekonomisë se hapur të tregut dhe tranzicioni në KOSOVë Aktivitetet ekonomike dhe zhvillimi demokratik i Kosovës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.33 SISTEMI 1998] (1).

17. Kriminalisticke teme Çapois za kriminalistiku,kriminologiju i sigurnosne studije

Edition: Broj 3-4Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 KRIMINALISTICKE 2009] (1).

18. Raporti i stabilitetit finaciar 6M-I, 2016

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Banka e Shqipërisë 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336(496.51)05 RAPORT 2016] (1).

19. Raporti i stabiliretit financiar 6M I, 2013

by Banka e shqiperisë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Banka e shqipërisë 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 386 RAPORT 2013] (2).

20. Raporti vjetor 2012

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë BQK 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336(496.51)05 Raport 2012] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës