Refine your search

Your search returned 264 results. Subscribe to this search

|
101. Rregullat themelore te konventave te Gjeneves dhe te protokolleve te tyre shtese

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: KNKK 200Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 RREGULLAT 200] (1).

102. Ogledi o sigurnosti

by Abazovic, Mirsad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Fakultet za kriminalistiku 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.9.01 ABAZOVIC 2010] (1).

103. Krivicno/kazneno pravo bosne i hercegovine opci dio

by Petrovic, Borislav | Jovasevic, Dragan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Pravni fakultet 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 (497.6) PETROVIC 2005] (1).

104. Të drejtat e neriut dhe burgjet

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Nju Jork FINNSH - OHCHR 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 TË DREJTAT 2005] (1).

105. E drejta e procedurës penale

by Sahiti, Ejup | Murati, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.1 SAHITI 2013] (1).

106. Human rights and you

by Quinn, Fredrick.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Poland USAID 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7(4-014) QUINN 1999] (1).

107. Razumevanje ljudskih prava: prirucnik o obrazovanju za ljudska prava

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Beogradski ventar za ljudska prava 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 RAZUM 2004] (1).

108. Të drejtat e njeriut përmbledhje instrumentesh ndërkombëtare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FINNISH - OHHCHR 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.72/.73 TË DREJTA 2005 V.2] (1).

109. Zhvilimi dhe parimet e së drejtës ndërkombëtare humanitare

by Pictet. Jean.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dajti 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 PICTET 2001] (1).

110. Të drejtat,liritë e njeriut dhe skllavërimi

by Statovci, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 STATOVCI 2009] (1).

111. Të kutuarit e parimeve mbi të drejtat e njeriut

by Jowell, Jeffery | Cooper, Jonathan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Angli Oxford 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.7 TË KUPTUARIR 2001] (1).

112. Komentar - Kodi penal i Republikës së Kosovës - Botimi I

by Salihu, Ismet | Hasani, Fejzullah | Zhitija, Hilmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.1 SALIHU 2014] (1).

113. E drejta e procedurës penale

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.1 SAHITI 2005] (1).

114. Komentari zakona o krivicnom/kazennom postupku u Bosni i Hercegovina

by Colic-Sijercic, Hajrija | Hadziomeragic, Malik | Simovic, Miodrag | Kaurinovic, Damjan | Jurcevic, Marinko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Savjet Evropa komisija 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.1 (497.6) TARI 2005] (1).

115. E drejta administrative

by Stavileci, Esat | Sokoli, Agur | Batalli, Mirlinda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2010Other title: Administrata; Konrolli i punës së administratës ndhe përgjegjësia politike e saj; Kompjuterizimi i Administratës.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 STAVILECI 2010] (1).

116. E drejtë administrative

by Berisha, Fejzulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë KGT 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 BERISHA 2013] (2).

117. E drejta penale - pjesë e posaçme

by Salihu, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji FAMA 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 SALIHU 2014] (1).

118. E drejta administrative 1

by Dobjani, Ermir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Autori 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 DOBJANI 2010] (1).

119. Heqja e dënimit me vdekje në Evropë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Strasbourg Strasbourg Cedex 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

120. Criminal law 2002/03

by Dennis, I.H.

Edition: Fifth EditionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Sweet & Maxwell 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 / .7] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës