Your search returned 7997 results. Subscribe to this search

|
41. Historia e shtetit dhe e së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321 KELMENDI 2015] (1).

42. E drejta e procedurës penale

by Hajdari, Azem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 HAJDARI 2006] (1).

43. Menaxhimi i investimeve

by Mustafa, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.322 MUSTAFA 2009] (1).

44. Argumentimi në procedurën penale (Botim i dytë i plotësuar dhe i ndryshuar)

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 SAHITI 2006] (1).

45. Vitet e Sfidave II

by Devaja, Kurtesh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 DEVAJA 2005] (1).

46. Basic Community Laws

by Rudden, Bernard | Wyatt, Derrick.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University press 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 BASIC 1999] (1).

47. Rudden and wyatt's EU Treaties and Legislation

by Wayatt, Derrick.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University Press 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.018 RUDDEN 1999] (1).

48. Sovraniteti shtetëror dhe integrimet evropiane

by Mazrreku, Avni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.211 ] (1).

49. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.012.3 : 336] (1).

50. Kosova drejt pavarësisë dhe integrimit

by Keka, Gjon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë KGT 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231] (1).

51. Historia e shtetit dhe e së drejtës I: (Pjesa e përgjithshme)

by Ismaili, Hilmi | Sejdiu, Fatmir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Juridik 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.23] (1).

52. Uvod medunarodnu Zastitu Ljudskih Prava

by Hanski, Raija | Suksi, Markku.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universitet Abo Acedemi 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

53. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.322.1 (075.8)] (1).

54. Të drejtat e njeriut Përmbledhje e instrumenteve ndërkombëtare

Edition: Vëllimi I (Pjsesa e dytë) Instrumente univerzaleMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë OHCHR 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14 DREJTAT 2004] (1).

55. Menaxhmenti financiar

by Mustafa, Isa.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 65.012.3.336] (1).

56. Hyrje në Mbrojtjen ndërkombëtare të të drejtave të njeriut

by Hanski, Raija | Suksi, Markku.

Edition: Botimi i dytë Libër shkollorMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti ABo Akademi 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

57. Deklarata universale mbi të drejtat e njeriut Standard i përbashkët që duhet arritur

by Alfredsson, Gudmundur Ed | Eide, Asbjorn.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Finish - UNHCR 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

58. Udhëzues mbi praktikën ndërkombëtare të të drejtave të njeriut

by Hannum, Hurts | Rama, Arta Transl.

Edition: Botimi i katërtMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Finish - OHCHR 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

59. Rezultatet e raundit të Uruguajit mbi Negociatat shumëpalëshe tregtare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ministria e Bashkëpunimit Ekonomik dhe Tregëtisë 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.24] (1).

60. Kolizioni i ligjeve - Konflikti ndërkombëtar dhe interlokal i ligjeve

by Kuçi, Hajredin | Bilalli, Asllan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.24] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës