Your search returned 7997 results. Subscribe to this search

|
141. Kultura e gjuhës në skenë dhe në ekran

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollorë 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:7 SHKURTAJ 1988] (1).

142. Zhvillimi i arsimit në Kosovë 1945-1952

by Kojçini - Ukaj, Sulltane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KOJÇINI 2006] (1).

143. Udhëheqja efiçenca dhe efektiviteti

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rinvest 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 MUSTAFA 2004] (1).

144. Algoritmet

by Dika, Agni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 510.5 DIKA 1998] (1).

145. Gjuha e Josif Bagerit

by Berani, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82 :821.18, BERANI, 1988] (1).

146. Gjuha letrare shqipe - elemente të normës së sotme letrare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , GJUHA , 1984] (1).

147. Mësimi i leximit dhe i shkrimit fillestar - Ndihmës metodik për studentët e mësuesit të degës së pedagogjisë dhe për mësuesit e klasës së parë të shkollës fillore

by Krasniqi, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KRASNIQI 2002] (1).

148. Endrra e Lote

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ASDRENI L.2 1971] (1).

149. Nocione të reja albanologjike

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , QOSJA, 1983] (1).

150. Revolutions for freedom: The Mass Media in Eastern and Central Europe

by Hester, Al | Reynold, Earle.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Georgia The University of Georgia 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 (4) HESTER 1991] (1).

151. Zhvillimi i udhëheqjes arsimore - Përmbledhje punimesh

by Zylfiu, Haxhere | Devetaku-Gojani, Hajrije | Bajrami - Shala, Luljeta.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 2013] (1).

152. Analiza matamtike 1

by Braha, Naim | Shehu, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 517.9 BRAHA 2006] (1).

153. Kulla babilonike dhe përzierja e shqipes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shoqata e Shkrimtarëve shqiptarë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:811.18'276 , Murati , 2000] (1).

154. Kërkime pedagogjike - Përmbledhje punimesh

by Çoçaj, Nezir (Kryeredaktor).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KËRKIME 2014] (1).

155. Vepra Letrare

by Abdihoxha, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ABDI HOXHA 1984] (1).

156. Elementa Latina

by Gortan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.124 , GORTAN, 1970] (1).

157. Kokrra urtësie për gjuhën

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:81 MUARTI 2001] (1).

158. Kimia praktikum për studentët e biologjisë dhe mjekësisë

by Hashani, Ismet | Gjeçbitriqi, Tahir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 54 HASHANI 1997] (1).

159. Plan - programi i njësuar i punës edukativo - arsimore në shkollën fillore

by Grupi redaktues.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 PLAN] (1).

160. Kërkime gjuhësore

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 , AJETI, 1978] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës