Your search returned 7997 results. Subscribe to this search

|
121. Libri i Abstrakteve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 Libri 2015] (1).

122. Bazat E Biznesit (parimet, konceptet, metodat, modelet, sistemet, zbatimet)

by Bejtullahu, Zeki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 BEJTULLAHU BAZAT 2007] (1).

123. Të punosh në Radio

by Scaglioni, Alessandra.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë ISHM 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070:654.1 SKALION I 2001] (1).

124. Come Entrare Nel Mondo Del Giornalismo

by Santilli, Rossella.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Milano Francoangeli/Trend. 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 SATILLI 1997] (1).

125. Uvod u Novinarstvo

by Slakovic, Dusan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Radio-televizija, Beograd 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 SLAVKOVIC 1973] (1).

126. Orientimi profesional i nxënësve - Doracak për pedagogët, psikologët e shkollave dhe mësues e arsimtarë

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 NUREDINI 1999] (1).

127. Menaxhimi i projekteve në fushën e mbrojtjes së natyrës

by Hoti, Hamdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Brezi 81 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 HOTI 2011] (1).

128. Komunizmi, Kapitalizimi dhe Mass-Media

by Sparks, Colin | Reading, Anna.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti Shqiptar i Medias 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 SPARKS 2000] (1).

129. Fjalor mjedisor

by Potera, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 POTERA 2009] (1).

130. Antroponimia e Llapushës - Prekorupës

by Doçi, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.313. DOÇI, 1983] (1).

131. Standardet për shkollat mike për fëmijë

by Devetaku-Gojani, Hajrije | Mehmeti, Selim | Kasneci, Miranda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 DEVETAKU 2014] (1).

132. Menaxhmenti dhe Menaxhimi i Biznesit

by Bejtullahu, Zeki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 BEJTULLAHU 2007] (1), AAB Library Ferizaj [Call number: 658 BEJTULLAHU 2007] (1).

133. Arsimi në bllacë dhe në rrethinë

by Derguti, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dy Drina 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 (497.115) (091) DERGUTI 2004] (1).

134. Matematika ne teknike

by Filo, Petro | Lekbello, Taqo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 51 FILO 1970] (1).

135. Kontibut për studimin e toponomisë së dushkajës

by Hoxha, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Përparimi 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.312 , HOXHA , 1993] (1).

136. Kërkime filologjike

by Ushaku, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-5/1 801.8, USHAKU, 1981] (1).

137. Fletë nga historiku i shkollës sonë

by Xoxa, Dh | Xhango, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë N.I.Sh 1963Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 FLETË 1963] (1).

138. Ëndrra e Lotë

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ASDRENI ENDRRA 1987] (1).

139. Fundosja e planetit dhe preventivat

by Sadiku, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ura 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 502.5 SADIKU 2007] (1).

140. Stili dhe figuracioni i poezisë popullore shqiptare

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.81:398 Berisha 1986] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës