Your search returned 7997 results. Subscribe to this search

|
1. E drejta kushtetuese

by Maksuti, Mersim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342 (078.5)] (1).

2. Komunikimi në diplomacinë publike

by Saliu, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Other title: Soft power-i dhe imazhi ndërkombëtar i Kosovës / (Me parathënie nga Artan Fuga).Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 SALIU 2015] (1).

3. Kriminalistika

by Korajlic, Nedzad | Muharremi, Driton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Riinvest 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.98 (075.8)] (1).

4. Hyrje në të Drejtën

by Berisha, Fejzulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34] (1).

5. Metodologjia dhe shkrimi ligjor

by Bicaj, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34] (1).

6. Konferenca e Rambujesë

by Buja, Ramë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

7. Doracak për studentë të drejtësisë 2005-2006

by Sokoli, Adelina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 DORACAK 2005] (1).

8. E drejta Romake

by Borkowski, Andrew | Plessis, Paul Du.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 BORKOWSKI] (1).

9. Vepra penale e dhunimit dhe veprat tjera penale kundër integritetit seksual sipas kodit penal të kosovës - me komentar

by Jonuzi - Shala, Vjosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.2 JONUZI 2011] (1).

10. Si bëhen ligjet Amerikane

by Uillet, Eduard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Vienna Embassy of USA, Vienna Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34(73) SI BEHEN] (1).

11. E drejta e zgjedhjes

by Kryeziu, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koelgji Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KRYEZIU 2007] (1).

12. Pse nuk u ndërtua fronti për çlirimin e Kosovës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KELMENDI, M] (1).

13. Realiteti dhe perspektivat e çështjes kombëtare

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KELMENDI] (1).

14. Metodologjia e së drejtës

by Llukiq, Radomir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti për Studime ligjore dhe Demokratike 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 LLUKIQ 2015] (1).

15. Doracaku për përgatitjen e provimit të Jurispodencës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i iKosovës për integrime Euro Atlantike 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 DORACAK 2001] (1).

16. Hyrje në të drejtën (Fillet e së drejtës)

by Berisha, Fejzulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Universiteti Haxhi Zeka 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 BERISHA 2013] (1).

17. Kosova pesë vite më vonë: çfarë agjende për të ardhmen : Kosovo five years later What agenda dor the future?

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fondacioni i Kosovës për shoqëri të hapur 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 KOSOVA 2014] (1).

18. E drejta me njohuri themelore të së drejtës afariste

by Hetemi, Mehdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 HETEMI 2007] (1).

19. Outline of the U.S. legal System

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: USA US Department of State 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 LEGAL 2004] (1).

20. Kanuni i Lekë Dukagjinit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë GEER 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.14 KANUNI 1999] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës