Your search returned 8353 results. Subscribe to this search

|
61. Manaxhimi i burimeve njerëzore

by Koli, Zana | Llaci, Shyqyri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHBLU 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.3 (075 .8)] (1).

62. Human Security in an Unfinished State: Serbia 2005

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Helsinki Committe for Humjan Rights in Serbia 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

63. Gjyqi i Nurembergut / përkth, Pirro Karamuça

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.332.5] (1).

64. Instrumentet e sundimit të së drejtës për shtetet pas konfliktit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë UNDP Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.388] (1).

65. Teoria e zhvillimit ekonomik në socializem

by Stojanoviq, Radmilla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mesimore i KSAK 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/3 33 STOJANOVIQ 1960] (1).

66. Ditët e fundit të Duçes

by Karidhis, Janis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat 2002 JonaldaAvailability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 945.0] (1).

67. The CEPS plan for the Balkans

by Emerson, Michael | Gros, Daniel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Brussels CEPS 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.138] (1).

68. Ekonomija i prava

by Srboljub, Antiç | Veselin, Vukotic.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Institut drustvenih nauka 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330. 342 000 .34 (082)] (1).

69. Konventat e Gjenevës të 12 Gushtit 1949 dhe protokollet shtesë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Komiteti ndërkombëtar i Kryqit të kuq Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.33] (2).

70. Krimet serbe në komunën e Lypjanit 1912-1999

by Ukaj, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.322.2] (1).

71. Disa Konventa të Hages dhe traktate të tjera

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.33] (1).

72. Afirmimi i Kombësisë Shqiptare në Jugosllavi

by Hoxha,Hajredin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 HOXHA 1983] (1).

73. Drzava u evropskom poretku

by Sadikovic, Lada.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Shahinpashic 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231] (1).

74. E drejta ndërkombëtare humanitare

by Peter Gasper, Hans.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Komiteti ndërkombëtar i kryqit të kuq 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

75. Afirmacija Albanske Nacionalnosit u Jugoslaviji

by Hoxha,Hajredin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

76. E drejta Penale ndërkombëtare

by Salihu, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.6] (1).

77. E drejta penale ndërkombëtare

by Salihu, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAMA 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.6] (1).

78. Arbitrazhi dhe Procedura e Arbitrazhit

by Morina, Iset.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Tribunali i përhershmëm i Arbitrazhit të Kosovës 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.63] (1).

79. Medunarodni krivicni sud : izmedu iideala i stvarnosti

by Becirevic, Edina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevë Arka press 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.645.2] (1).

80. Studime bashkëkohore të sigurisë

by Collins, Alan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.67] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës