Refine your search

Your search returned 6 results. Subscribe to this search

|
1. Komentar - Ligji për marrëdhëniet e detyrimeve - Libri I

by Dauti, Nerxhivane | Berisha, Ruzhdi | Vokshi, Adem | Aliu, Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Drejtësisë 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347 KOMENTAR 2013 L.1] (1).

2. E drejta e detyrimeve (Pjesa e përgjithshme dhe e veçantë)

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fakulteti Juridik 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.25] (1).

3. E drejta e detyrimeve (Pjesa e përgjithshme dhe e veçantë)

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 DAUTI E DREJ. 2007] (1).

4. E drejta kontraktuese - Praktikum -

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 (075.8) DAUTI 2007] (1).

5. E drejta kontraktuese

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 DAUTI 2003] (1).

6. E drejta kontraktuese

by Dauti, Nerxhivane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.4 DAUTI 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës