Your search returned 265 results. Subscribe to this search

|
61. Gjyqësia Kushtetuese në Republikën e Kosovës

by Belegu, Besard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

62. Kushtetuta dhe të drejtat qytetare për klasën e IV të shkollave të mesme

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

63. E drejta kushtetuese

by Martines, Temistocle.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

64. E drejta kushtetuese e Republikës së Maqedonisë

by Maksuti, Mersim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë University of Struga 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

65. Demokracia Parlamentare dhe shteti i së drejtës në Republikën e Shqipërisë

by Robaj, Avdullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

66. E drejta e Kosovës për vetëvendosje dhe shtetësi: punim magjistrature

by Rrecaj, Besfort.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Victory 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.15] (1).

67. Sistemi kushtetues i republikës së Kosovës

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

68. Sistemi kushtetues i Republikës së Kosovës

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.4] (1).

69. Klinika juridike penale - Udhëzues

by Çollaku, Hashim | Hasani, Fejzullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren Autorët 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2016] (1).

70. Komentar - Ligji për procedurën kontestimore

by Morina, Iset | Nikçi, Selim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë giz GmbH 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.91 MORINA 2012] (1).

71. Komentar - Kushtetuta e republikës së Kosovës

by Hasani, Hasan | Cukalovic, Ivan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GIZ 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2 HASANI 2013] (1).

72. Roli i prokurorit të shtetit në procedurën penale - Botimi i dytë

by Çollaku, Hashim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2013] (1).

73. Prokurori publik në procedurën penale (aspekti teorik dhe praktik)

by Çollaku, Hashim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti gjyqësor i Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 ÇOLLAKU 2010] (1).

74. Draftimi i kushtetutës (Manual për hartuesit e Kushtetutës)

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

75. Prokurimi publik në Kosovë

by Duli, Ilaz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DUKAGJINI 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.951 DULI 2008] (1).

76. Vrasjet në Kosovën e pasluftës

by Demolli, Haki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Qendra Juridike e Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 DEMOLLI 2006] (1).

77. Letrat e federalistiti (Pjesa e parë)

by Hamilton, Aleksandër | Medison, Xhejms | Xhej, Xhon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: US Department of State Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.4 HAMILTON P..1] (1).

78. Veprat penale në fushën e qarkullimit rrugor në Republikën e Shqipërisë

by Limani, Feti.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ylli 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 : 656 (496.5)] (1).

79. Letrat e federalistit (Pjesa e dytë)

by Hamilton, Aleksandër | Medison, Xhejms | Xhej, Xhon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Us Depertament of Stat Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.4 HAMELTON P.2] (1).

80. E drejta e pengut - aspekte komparative

by Statovci, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343 STATOVCI 2009 L.5] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës