Your search returned 265 results. Subscribe to this search

|
21. Gjykata Europiane dhe liria e shprehjes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i studimeve publike dhe ligjore Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340 GJYKATA ] (1).

22. Komentar juridik i draft ligjit të ri mbi shoqëritë tregtare në Kosovë

by Blecher, Michael | Reka, Blerim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ICON 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.134 BLECHER 2004] (1).

23. Psikiatria Ligjore

by Shtino, Nazim | Lala, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albtipografia 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.63 SHTINO 2011] (1).

24. Konflikti i interesit (Doracak)

by Ejupi, Esad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.35 EJUPI 2014] (1).

25. Fillet e së drejtës (Botimi i pestë i ndryshuar dhe plotësuar)

by Ismaili, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.12 OSMANI 2014] (1).

26. Fillet e së drejtës (Botimi i katërt i plotësuar)

by Ismaili, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 340.12 OSMANI 2011] (1).

27. Historia e shtetit dhe së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 KELMENDI 2013] (1).

28. Të drejtat e viktimave të krimit - Obligim shtetëror

by Rizvanolli-Kusari, Benina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2013Other title: Udhëzues me përmbledhje të dokumenteve ndërkombëtare nga fusha e të drejtave të viktimave të krimit.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 KUSARI 2013] (1).

29. Historia e shtetit dhe e së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 321 KELMENDI 2015] (1).

30. E drejta e procedurës penale

by Hajdari, Azem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 HAJDARI 2006] (1).

31. Argumentimi në procedurën penale (Botim i dytë i plotësuar dhe i ndryshuar)

by Sahiti, Ejup.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 SAHITI 2006] (1).

32. Basic Community Laws

by Rudden, Bernard | Wyatt, Derrick.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University press 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 BASIC 1999] (1).

33. Rudden and wyatt's EU Treaties and Legislation

by Wayatt, Derrick.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University Press 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.018 RUDDEN 1999] (1).

34. Sovraniteti shtetëror dhe integrimet evropiane

by Mazrreku, Avni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.211 ] (1).

35. Kosova drejt pavarësisë dhe integrimit

by Keka, Gjon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë KGT 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231] (1).

36. Historia e shtetit dhe e së drejtës I: (Pjesa e përgjithshme)

by Ismaili, Hilmi | Sejdiu, Fatmir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Juridik 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.23] (1).

37. Uvod medunarodnu Zastitu Ljudskih Prava

by Hanski, Raija | Suksi, Markku.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universitet Abo Acedemi 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

38. Të drejtat e njeriut Përmbledhje e instrumenteve ndërkombëtare

Edition: Vëllimi I (Pjsesa e dytë) Instrumente univerzaleMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë OHCHR 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14 DREJTAT 2004] (1).

39. Hyrje në Mbrojtjen ndërkombëtare të të drejtave të njeriut

by Hanski, Raija | Suksi, Markku.

Edition: Botimi i dytë Libër shkollorMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti ABo Akademi 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

40. Deklarata universale mbi të drejtat e njeriut Standard i përbashkët që duhet arritur

by Alfredsson, Gudmundur Ed | Eide, Asbjorn.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Finish - UNHCR 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.231.14] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës