Your search returned 45 results. Subscribe to this search

|
41. Eposi i kreshnikëve: Monument i trashëgimisë kulturore shqiptare Konferencë shkencore ndërkombëtare Prishtinë, 28-30 gusht 2010

Edition: Vëllimi IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik ,Prishtinë - Qendra e Studimeve Albanologjike,Tiranë 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398(=18)(061) INSTITUTI 2016] (1).

42. Eposi i kreshnikëve: Monument i trashëgimisë kulturore shqiptare Konferencë shkencore ndërkombëtare Prishtinë,28-30 gusht 2010

Edition: Vëllimi IIMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Institut Albanologjik,Prishtinë, Qendra e Studimeve Albanologjike,Tiranë 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398(=18)(061) INSTITUTI 2016] (1).

43. Studime për folklorin I - Eposi i kreshnikëve dhe epika Historike

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 NEZIRI 2006] (1).

44. Këngë poullore shqiptare nga Bleni I Nga bleni 1-2

by Halimi, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2011Other title: Legjenda dhe kangë kreshnike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.89 HALIMI 2011] (1).

45. Epika legjendare e Rugovë

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2009Other title: Titulli paralel në gjuhën angleze.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.7 NEZIRI 2009] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës