Your search returned 45 results. Subscribe to this search

|
1. Prozë popullore nga Drenica 1

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2 ÇETTA 1972 V.1] (1).

2. Mbi politikën e folklorit shqiptar

by Vinca, Nuhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.8 VINCA 1996] (1).

3. Vrasjet për hakmarrje e për gjakmarrje në Shqipëri

by Elezi, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botim i qendrës shqiptare për të drejtat e njeriut 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1 (=18) ELEZI 2000] (2).

4. Krijimtaria gojore dhe proza e shkruar shqiptare në Jugosllavi

by Zejnullahu, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) (091) ZEJNULLAHU 1987] (1).

5. Zhvillimi historik i zejtarisë dhe rëndësia e saj bashkëkohore për strukturën ekonomiko - shoqërore të KSA të Kosovës

by Halimi-Statovci, Drita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) : 33 (091) STATOVCI 1982] (1).

6. Mbledhës të hershëm të folklorit shqiptar (1635 - 1912) III

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i folklorit 1962Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) MITKUA 1961 V.3] (1).

7. Mbledhës të hershëm të folklorit shqiptar (1935 - 1912) II

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i folklorit 1961Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) MITKUA 1961 V.2] (1).

8. Vetëqeverisja e Mirditës

by Doçi, Pal Pjetër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia Botuese Enciklopedike 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 DOÇI 1996] (1).

9. Mbi letërsinë gojore shqipe (Studime e artikuj)

by Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 1987] (1).

10. Çështje të letërsisë gojore

by Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 1982] (1).

11. Kultura kombëtare shqiptare deri në lidhjen e Prizrenit

by Pirraku, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1 PIRRAKU 1989] (1).

12. Prozë popullore nga Drenica - II

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(=18) ÇETTA 1972 V.2] (1).

13. Krijues dhe bartës të tregimeve popullore në Drenicë

by Rukiqi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(=18) RUKIQI 1998] (1).

14. Kazuene

by Ademi, Miftar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(163.41) ADEMI 2004] (1).

15. Shtresime kulturore

by Xhemaj, Ukë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1(=18) XHEMAJ 2005] (1).

16. Njerës të shquar në anekdota

by Vani, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Koha 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(496.51) VANI 2000] (1).

17. Poetika e këngës popullore

by Metaj, Ilaz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.8 METAJ 1999] (1).

18. Fjalë të urta dhe thënie popullore shqipe

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) BAJRAKTARI 1994] (1).

19. Anekdota popullore

by Shala, Demush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) SHALA 1981] (1).

20. Anekdota - I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(496.51) ANEKDOTA 1987] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës