Your search returned 32 results. Subscribe to this search

|
21. Rizah Bllaca - Këngë popullore I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 BLLACA 1997] (1).

22. Këngë popullore nga rrethi i Pogradeci - Mbledhës të folklorit

by Starova, Tomor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.8(=18) STAROVA 1987] (1).

23. Qasje poetikës së letërsisë gojore shqipe

by Nikë Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.5 BERISHA 1998] (1).

24. Komunikime artistike të këngës popullore

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 2006] (1).

25. Folklori shqiptar

by Baçi, Haki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23 FOLKLOR 1998] (1).

26. Krijues dhe bartës të tregimeve popullore në Drenicë

by Rukiqi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(=18) RUKIQI 1998] (1).

27. Anekdota popullore

by Shala, Demush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) SHALA 1981] (1).

28. Lirika popullore - Folklor shqiptar IV

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i kulturës popullore 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.85(=919.83) KËNGË 1980 V.4] (1).

29. Deti dhe detarët në letërsinë popullore shqiptare

by Brisku, Bahri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.5(=18) BRISKU 2006] (1).

30. Ekokultura

by Krasniqi, Shemsi.

Edition: Botime të veçanta CLXII; Seksioni i Shkencave Shoqërore; Libri 55Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2016Other title: Natyra në kulturën popullore shqiptare.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 : 504.03 KRASNIQI 2016] (1).

31. Eposi i kreshnikëve: Monument i trashëgimisë kulturore shqiptare Konferencë shkencore ndërkombëtare Prishtinë, 28-30 gusht 2010

Edition: Vëllimi IMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik ,Prishtinë - Qendra e Studimeve Albanologjike,Tiranë 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398(=18)(061) INSTITUTI 2016] (1).

32. Eposi i kreshnikëve: Monument i trashëgimisë kulturore shqiptare Konferencë shkencore ndërkombëtare Prishtinë,28-30 gusht 2010

Edition: Vëllimi IIMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Institut Albanologjik,Prishtinë, Qendra e Studimeve Albanologjike,Tiranë 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398(=18)(061) INSTITUTI 2016] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës