Refine your search

Your search returned 35 results. Subscribe to this search

|
1. Kultura kombëtare shqiptare deri në lidhjen e Prizrenit

by Pirraku, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1 PIRRAKU 1989] (1).

2. Prozë popullore nga Drenica - II

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(=18) ÇETTA 1972 V.2] (1).

3. Krijues dhe bartës të tregimeve popullore në Drenicë

by Rukiqi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(=18) RUKIQI 1998] (1).

4. Kazuene

by Ademi, Miftar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prizren 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(163.41) ADEMI 2004] (1).

5. Shtresime kulturore

by Xhemaj, Ukë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1(=18) XHEMAJ 2005] (1).

6. Njerës të shquar në anekdota

by Vani, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Koha 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(496.51) VANI 2000] (1).

7. Poetika e këngës popullore

by Metaj, Ilaz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.8 METAJ 1999] (1).

8. Fjalë të urta dhe thënie popullore shqipe

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) BAJRAKTARI 1994] (1).

9. Anekdota popullore

by Shala, Demush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) SHALA 1981] (1).

10. Anekdota - I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(496.51) ANEKDOTA 1987] (1).

11. Anekdota shqiptare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) ANEKDOTA 2001] (1).

12. Frazeologjizmat popullore në Drenicë

by Bogaj, Halil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.3 BOGAJ 1990] (1).

13. Nga folklori ynë - I

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.21(=18) ÇETTA 1993] (1).

14. Nga folklori ynë - pleqni dhe tregime etnografike III

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.21(=18) ÇETTA 1995 V.3] (1).

15. Legjendat e Guatamalës

by Asturias, Migel Anhel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2 ASTURIAS 1979] (1).

16. Përralla rome të Kosovës

by Krasniqi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(214.98) KRASNIQI 1989] (1).

17. Folklor shqiptar - Gjëegjëza

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i Folklorit 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) FOLKLOR 1968] (1).

18. Folklor shqiptar I - Proza popullore / Vëllimi i pestë (Anekdota)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti shtetëror i Tetovës 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) FOLKLOR 1972 V.5] (1).

19. Kënga dhe ngjarja historike

by Syla, Fazli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 SYLA 1988] (1).

20. Epika legjendare e Rugovës - V

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87(=18) NEZIRI 1997 V.5] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës