Your search returned 45 results. Subscribe to this search

|
21. Anekdota shqiptare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) ANEKDOTA 2001] (1).

22. Frazeologjizmat popullore në Drenicë

by Bogaj, Halil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.3 BOGAJ 1990] (1).

23. Nga folklori ynë - I

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.21(=18) ÇETTA 1993] (1).

24. Nga folklori ynë - pleqni dhe tregime etnografike III

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.21(=18) ÇETTA 1995 V.3] (1).

25. Legjendat e Guatamalës

by Asturias, Migel Anhel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2 ASTURIAS 1979] (1).

26. Përralla rome të Kosovës

by Krasniqi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2(214.98) KRASNIQI 1989] (1).

27. Folklor shqiptar - Gjëegjëza

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i Folklorit 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) FOLKLOR 1968] (1).

28. Folklor shqiptar I - Proza popullore / Vëllimi i pestë (Anekdota)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti shtetëror i Tetovës 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) FOLKLOR 1972 V.5] (1).

29. Kënga dhe ngjarja historike

by Syla, Fazli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 SYLA 1988] (1).

30. Epika legjendare e Rugovës - V

by Neziri, Zymer Ujkan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87(=18) NEZIRI 1997 V.5] (1).

31. Poetika e baladës popullore shqiptare

by Fetiu, Sadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 FETIU 1987] (1).

32. Epikë legjendare nga rrethi i Kukësit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i kulturës popullore 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87(=919.83) EPIKË 1983] (1).

33. Rizah Bllaca - Këngë popullore I

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.87 BLLACA 1997] (1).

34. Lirika popullore - Folklor shqiptar IV

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i kulturës popullore 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.85(=919.83) KËNGË 1980 V.4] (1).

35. Këngë popullore nga rrethi i Pogradeci - Mbledhës të folklorit

by Starova, Tomor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.8(=18) STAROVA 1987] (1).

36. Deti dhe detarët në letërsinë popullore shqiptare

by Brisku, Bahri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.5(=18) BRISKU 2006] (1).

37. Qasje poetikës së letërsisë gojore shqipe

by Nikë Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.5 BERISHA 1998] (1).

38. Komunikime artistike të këngës popullore

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 2006] (1).

39. Folklori shqiptar

by Baçi, Haki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23 FOLKLOR 1998] (1).

40. Ekokultura

by Krasniqi, Shemsi.

Edition: Botime të veçanta CLXII; Seksioni i Shkencave Shoqërore; Libri 55Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2016Other title: Natyra në kulturën popullore shqiptare.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 : 504.03 KRASNIQI 2016] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës