Your search returned 66 results. Subscribe to this search

|
1. Psikologji edukimi

by Woolfolk, Anita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.015.3 WOOLFOLK 2011] (1).

2. Psikologjia e Emocioneve

by Orhani, Zenel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Autori 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.942 ORHANI 2011] (1).

3. Psikologjia Individuale - Praktika dhe Teoria

by Adler, Alfred.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Eugen 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.922.7 ADLER 2011] (1).

4. The psychology of communication - seven essays

by Miller A., George.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Baltimore 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 MILLER 1967] (1).

5. Publication Manual of the American Psychological Association

Edition: Fifth editionMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington American Psychological Association 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9(73) MANUAL 2007] (1).

6. Psikologjia

by Tahiri, Kolë | Karaj, Theodhor.

Edition: Për shkollat e mesme pedagogjikeMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 TAHIRI] (1).

7. Psikologjia 12

by Nushi, Pajazit | Juniku, Neki | Bërxulli, Dashamir.

Edition: Gjimnazi shkencave shoqërore, gjimnazi i përgjithshëm dhe gjimnazi i gjuhëveMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 NUSHI 2005] (1).

8. Kaptina nga psikologjia

by Juniku, Neki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Asdreni 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 JUNIKU 1994] (1).

9. Basti i intelegjencës Le pari de l'intelligence

by Portnoff, Andre-Yves.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.93 PORTNOFF] (1).

10. Tipat psikologjikë

by Jung, Carl Gustav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UEGEN 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.923 JUNG 2014] (1).

11. Definition of personality

by Kodra, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Petraq Rista 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.923 KODRA 2003] (1).

12. Psikologjia: Një hyrje koncize

by Pettijohn, Terry F.

Edition: Botimi IIMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë LILO 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 PETTIJOHN 1996] (1).

13. Terapi e njohjes dhe e sjelljes

by Juniku, Neki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 JUNIKU 2015] (1).

14. Drejt psikologjisë së qenies

by Maslow, Abraham H.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Plejad 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.923 MASLOW 2008] (1).

15. Psikologjia: Historia, metodat, objektivat

Edition: Përgatiti: Marcella VasconiMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë TOENA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 VASKONI 2004] (1).

16. Psikologjia

by Zhurda, Ylli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shblu 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 ZHURDA 2009] (1).

17. Psikanaliza e grupit Teoria- Teknika- Aplikimi

by Pritz, Alfred | Vykoukal, Elisabeth.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë TOENA 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.964.2 PRITZ 2007] (1).

18. Psikanaliza e Artiti dhe e Letërsis

by Freud, Sigmund.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë DITURIA 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.964.2:82 FROJD 2000] (1).

19. Logjika

by Murtezai, Ekrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 16 MURTEZAI 1999] (1).

20. Autobiografija: Nova predvanija za uvodenja u psihoanalizu

by Frojd, Sigmund.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Matica srpska 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.964.26 FROJD 1984] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës