Vepra (Record no. 7100)

000 -LEADER
fixed length control field nam a22 7a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20201003152245.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 170331b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615143
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615150 (vëll. 1)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615167 (vëll. 2)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615174 (vëll. 3)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615181 (vëll. 4)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615198 (vëll. 5)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615204 (vëll. 6)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615211 (vëll. 7)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615228 (vëll. 8)
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789951615235 (vëll. 9)
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency AAB
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of original alb
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 821.18-1
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 821.18-32
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 821.18-4
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 821.18-92
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 1686
Personal name Podrimja, Ali
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Vepra
246 ## - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Works
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Prishtinë
Name of publisher, distributor, etc. Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës
-- Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë
Date of publication, distribution, etc. 2013
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Other physical details 9 libra
Dimensions 22 cm
500 ## - GENERAL NOTE
General note Shënim i redaksisë : f. 177-179 (v.1)
Biografia : f. 181 (v.1)
Kopertina me mbështjellëse
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliografia : f. 182-190 (v.1)
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Contents: Libri 1. Thirrje(1961) ; Thirrje(1973) ; Shamia e përshëndetjeve -- Libri 2. Dhimbë e bukur(1967) ; Sampo ; Dhimbë e bukur(1973) -- Libri 3. Hija e tokës ; Torzo ; Credo ; Folja -- Libri 4. Lum Lumi ; Fund i gëzuar ; Zari -- Libri 5. Në bisht të sorrës ; Buzëqeshje në kafaz ; Ishulli Albania ; Pikë e zezë në blu -- Libri 6. Litari i ankthit : poezi ezgjedhur / përgatitur nga Bashkim Kuçuku -- Libri 7. Loja nën diell: tregime ; Burgu i hapur ; Harakiri : (ese, shënime nga esnafi dhe një miniroman) -- Libri 8. Tkurrja e atdheut ; (ese dhe të paharruarat) ; Libri që nuk mbyllet : (ese, shënime nga esnafi krijues) -- Libri 9. Dielli i zi : (ese, shënime nga esnafi krijues) ; Ëndrra kallëzohet në mëngjes.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Albanian
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 166
Topical term or geographic name entry element Letërsi Shqipe
General subdivision Poezi, Ese, Tregime dhe novela Shqip, Shkrime, korrespondenca për shtypin
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 1018
Personal name Aliu, Ali
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 544
Personal name Kuçuku, Bashkim
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 1394
Personal name Kraja, Mehmet
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 1106
Personal name Hamiti, Sabri
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 2402
Personal name Basha, Eqrem
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 276
Personal name Ismajli, Rexhep
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Book
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
          Poetry AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 REF 821.18-1 PODRIMJA V.1 2013 9789951615150 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Poetry AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-1 PODRIMJA V.2 2013 9789951615167 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Poetry AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-1 PODRIMJA V.3 2013 9789951615174 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Poetry AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-1 PODRIMJA V.4 2013 9789951615181 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Poetry AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-1 PODRIMJA V.5 2013 9789951615198 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Poetry AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-1 PODRIMJA V.6 2013 9789951615204 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Hardcover AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-32 PODRIMJA V.7 2013 9789951615211 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Hardcover AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-4 PODRIMJA V.8 2013 9789951615228 2017-03-31 1 2017-03-31 Book
          Hardcover AAB College Library AAB College Library 2017-03-31 821.18-4 PODRIMJA V.9 2013 9789951615235 2017-03-31 1 2017-03-31 Book

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës