Kajtazi, Fadil

Pistoletat dhe revolverët - Gjilan Beqir Musliu 2015 - 240 p. ilustr. 21 cm.

Pistoletat dhe revolverët

Literatura: 235-237 p.


albanian

9789951549738


Inxhinieria ushtarake

623.4

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës