Krasniqi, Milazim

Poezia dhe vdekja - Prishtinë Armagedoni 2017 - 109 p. 21 cm.

Përmbledhje kosovare e luftës: f. 5-22 Në vend të pasthënies: f.93-107

f.108


alb.

978-9951-697-26-2


Letërsi Shqipe--Poezi

821.18-1

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës