Buzhala, Prend

Muza e kujtesës Homazhe për idealistë, njerëz të letrave dhe dëshmorë - Klinë Vorea Ujko 2007 - 293 p. 20 cm.


Albanian

9951020984


Letërsi Shqipe

821.18

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës