Kosa, Kaso

Politikanë dhe sharlatanë - Tiranë Iliria 2001 - 160 p. 21 cm.

Humor dhe satirë (Pjesë të zgjedhura në vargje dhe prozë)


Letërsi--Humor dhe satirë

821.18-4

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës