Murati, Qemal

Kokrra urtësie për gjuhën - Tetovë 2001 - 215 p. 20 cm.


Albanian


Letërsi Shqipe--Aforizma , maksima dhe sentenca për gjuhën

821.18-1

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës